Lunch/brunch: Västerbottensquesadilla

bild-2
Lyckan när jag hittade glutenfria tortillabröd i snabbköpet! Med lite bladspenat, västerbottensost och rökt skinka gjorde jag idag quesadillas till lunch. Jag lägger fyllningen mellan två ”pannkakor” och steker på hög värme i stekpanna. Quesadillan serverades med insalata caprese (buffelmozzarella, tomater, basilika). Viktigt med smakrik skinka eftersom osten annars tar över. Mmmm.

IMG_3162

En reaktion på ”Lunch/brunch: Västerbottensquesadilla”

  1. Hej
    Hittade hit när jag sökte på semlor.
    Om du blivit besviken på semlorna så tycker jag att du ska prova att baka mina semlor. (Det är inte kul med stabbiga semlor som inte klarar infrysning!)
    Om du någon gång vill baka egna tortillas så har jag recept på det också.
    Bästa hälsningar
    Ambrosia

Kommentarer är stängda.