Tre är en trend: Fastfood de Luxe

IMG_8736

Idag var det återigen dags för pressdagar, vilket innebär att presskontor håller öppet hus under några dagar för att journalister ska kunna se kommande säsongs nyheter. I konceptet ingår också att de trendkänsliga och/eller glamourösa PR-byråerna bjuder på mat och dryck och ofta ser man här vad huvudstadens innefolk ägnar sig åt på sin fritid. Nämligen att äta snabbmat i lyxtappning.

Som jag kommenterade förra gången det var pressdagar är tre en trend och idag var det inte mindre än tre PR-byråer som bjöd på elegant street food: Griffins Steakhouse hade korvstånd på ett ställe, Taco-trucken serverade tacos och öl på ett annat och À la crêpe stekte franska pannkakor på ett tredje. (Jag DÖR på galett med vit choklad, lakritssås och blåbär. Dör!) På tacostället serverades mjukglass till efterrätt.

Till min förtjusning erbjöds dessutom glutenfria bröd till korven, tillbehörslöken var friterad i Maizena och galetterna var gjorda på bovetemjöl. Glutenfri trend?

IMG_8706

IMG_8707

IMG_8709

IMG_8710

IMG_8718

IMG_8719

IMG_8722

IMG_8726

IMG_8727

Posted in Glutenkänslighet, Restauranger, Trend

Comments are closed.