Gör omelettmuffins med dina tacorester!

Brunchomelett på tacorester.

Tacorester? Tja, vad göra med en dutt kryddad köttfärs och soggiga, sorgliga grönsaker? Omelettmuffins, så klart!

Det viktigaste är att du har STORA muffinsformar, allt annat löser sig. (Mina är från Toppits.) Jag ställer formarna i en ugnssäker form eller på en plåt och lägger tomater, köttfärs och ost i dem. 

Sedan slår jag på omelettsmet. Räkna ett ägg och 1/2 msk vatten per form, samt salt och svartpeppar. Jag rör också om smeten och fyllningen i formen. 

Och skjuts in i ugnen! 200 grader i 15 minuter. 

Tomater minus tomatspadet som samlats efter några dagar i kylen.
Med tacokryddad färs och västerbottensost.
200 grader i en kvart.

Efter en kvart!

Resten av tacogrönsakerna blandas till en sallad.  Jag hade tester av en asiatisk coleslaw som jag blandade i och fick smak av soja, chili och ingefära men annars funkar vilken dressing som helst. 

Muffinsomelett och sallad på rester – sjukt gott!