Lyxte från Ladurée

IMG_1431

Jag dricker sällan te eftersom jag älskar koffeinkicken jag får av kaffe, älskar smaken, och är uppfödd i norrländsk kaffekultur. Men kaffe får mig att blanda bokstäver när jag skriver och ökar stressen så mycket att jag ibland blir helt handlinsförlamad (= opraktiskt), så jag försöker att bara dricka det på semester och helger. Istället kan jag uppskatta ett gott te, särskilt när det serveras i fina tebryggaren från Eva Solo. Eva Solo är ett genialiskt danskt märke som gör droppfria korkar och klär sina kannor i neopren för att hålla kyla och värme. Jag köper sällan te själv men blir väldigt glad när jag får goda teer i present, som till exempel aromatiska Thé Eugéne från Ladurée, ett svart kinesiskt te milt smaksatt med röda frukter, hallon, jordgubbar, körsbär och röda vinbär. Ett annat favoritte är champagneteet från NK (tack, Thérese!).

2 reaktioner på ”Lyxte från Ladurée”

  1. hur gör du för att vaccum förpacka 1-2 dl flytande?… du hade packat ett glas vin.

  2. Sarah,
    Jag har inte vacuumförpackat flytande, men det ska gå att göra i en liten bunke med lock som du kan köpa till. Är det vin du vill vacka har jag för mig att det finns vacuumpumpar till flaskor, så då korkar du bara igen vinflaskan när du pumpat ur luften.

Kommentarer är stängda.