Vakuum – årets grej

IMG_7530

En av de coolaste grejer jag har lärt mig under helgen är att vakuumförpacka saker. Vi snackar allt från brieost till soppor. Och det verkade så kul att jag, tja, kanske inte direkt stal, utan liksom råkade få med mig en vakuumförpackningsmaskin hem (den var kvarglömd, jag lovar) (eller kanske snarare att någon råkade vända ryggen till). Så igår när jag kom hem vakuumförpackade jag en massa roliga grejer som jag tänker behöver lite mer livslängd i kylen (förra helgens tjälknölsände som märkligt nog inte börjat luka surt än), eller livsmedel som behöver stinka mindre (jag säger inte vad men det börjar på g och slutar på amle ole).

Ett glas vin och en vakuumförpackningsmaskin är allt man behöver för en rolig söndagkväll.

IMG_7538

En reaktion på ”Vakuum – årets grej”

  1. Åååå, vad kul! Jag har mest suttit här och muttrat om att ”Här hade man kunnat vakka så hade det blivit mer plats över” ”Här hade man kunnat hacka lök till sin rom och smetana-frukost om man kunnat vakka löken” och så vidare! Ska helt klart börja vakka snart=)

Kommentarer är stängda.