Helsingfors jan 2013: Matbloggkryssning genomförd – vi överlevde (knappt)

bild

Jag är helt trött efter en fantastisk weekendkryssning med Moster Ullas Event, som jag har valt att kalla detta tillfälle (och kanske fler) när jag försöker hitta på roliga saker för matbloggare. Jag har fått två frågor flera gånger under helgen, så jag tänkte att jag skulle svara på dem lite mer offentligt.

Hur valde jag vilka bloggare som skulle åka med? På samma sätt som jag väljer bloggare till min skönhetstidning Daisy Beautys beautybloggevent: bloggar som uppdaterar ofta, bloggare som har en personlighet i bild eller ton, bloggare som är trovärdiga. Det senaste är det viktigaste då jag pratar bloggetik på alla mina event. Självklart är det intressant med stora bloggare, då blir det mer intressant för olika företag att medverka som sponsorer, men för mig är det viktigaste att jag tror bloggaren kan bidra med något positivt på resan. Det har verkligen helgens gäster gjort. Tack för allt från öppenhet kring arvoden till självlysande discoarmband!
Blir det fler resor? Jag hoppas det! Att döma av den fina feedback jag har fått från helgens gäster så är det väldigt sannolikt. Tid är alltid ett problem, både för Moster Ullas Event (mig) och gäster, men jag tror ju att alla problem går att lösa så det ska nog ordna sig.

Nu gäller det bara att vänja sig av med obegränsade mängder sikrom med smetana till frukost och drinkar för 56 kronor och att ha en dubbelsäng för sig själv och att alla runt omkring en tycker det är helt normalt att man knapprar på mobilen samtidigt som man äter…

På Twitter och Instagram hittar du våra äventyr under #muhelsinki13. Jag heter för övrigt @kickinorman där. Och mer om resan kommer så klart så fort jag har sovit ikapp. Låt oss hoppas det var den första av många!

Allt gott.

6 reaktioner på ”Helsingfors jan 2013: Matbloggkryssning genomförd – vi överlevde (knappt)”

 1. @anne
  Det var så himla trevligt, jag vill bara åka igen!

  @christer
  Det var synd du inte kunde den här gången, vi hade behövt lite mer manlig fägring, men golf är ju golf.

 2. Ja, ÅH, tack igen Kicki. Bästa helgen på länge! Jag har förresten bestämt mig för att handla både rom och smetana till framtida frukostar här hemma. Varför inte liksom?

 3. @elin
  Tack själva! Det var kul att ni både kunde hänga med den här gången!

  @nina
  Ja det har du jävligt rätt i! Ska kolla om min lokala ICA har låglaktossmetana.

Kommentarer är stängda.