Glutenfri pizza: Ren och Schär lycka!

pizza3

Det finns några saker där jag fram till nu har misslyckats att hitta som goda glutenfria alternativ: spagetti och pizza. Jag dillar fortfarande om den fantastiska glutenfria pizzan jag hittade på restaurang Beneventos i Boston för två år sedan (jag åt fem stycken på tre dagar, sista kvällen i Boston tog jag med mig en hem för att ha som frukost innan jag och Sam flög hem morgonen efter).

Plötsligt händer det. På tips av min veteallergiska kompis Sanna köpte jag idag färdigpizza från Schär. Sanna tipsade om att pimpa Margerita, men jag ryckte en korvpizza och pimpade den med tryffelsalami, tomat, prästost och basilika.

Det var så sjukt gott. SJUKT! GOTT! Det är den bästa glutenfria pizza jag har ätit i Sverige. Sam, som solidaritetsåt glutenfritt, hävdar att Schär-pizzan till och med var godare än Beneventos, men det är jag inte övertygad om. pizza5