Idag: Tjejbrunch på Cassi

IMG_9939

Cassi är en rolig restaurang på Narvavägen i Stockholm. Inredningen har varit oförändrad sedan någon gång på 70-talet och köket är ultrafranskt. Pommes fritesen är bland de bästa jag har ätit – tunna, krispiga och rejält salta – så idag när jag och ett gäng smarta, duktiga tjejer hade tränat tillsammans runt hörnet så brunchade vi på Cassi. Redan under de rejält jävla ansträngande grodhoppen hade jag visioner om dessa pommes, och när vi satt och stretchade fick jag rödvinshallucinationer, så jag beställde min standardbeställning Steak Minute. Jag kände mig lite hungrig, sex timmar efter morgonens chèvreomelett med italienskt ris, så jag slog till på extra pommes och extra bea, och sedan hade jag tur att få äta upp en väninnas pommes också. Allt som allt satte jag väl i mig ungefär 150 stycken. En fin brunch!

IMG_9936

IMG_9938

cassi