Kafferast med After Eightjävlar

Finns det någon någonsin som har lyckats att äta bara en After Eight? Det skulle så klart se elegant ut att njutningsfullt inmundiga endast en tunn mintkrämschokladkvadrat på maten, lite brittisk förfinat sådär. För mig blir det istället ett massivt moffande där jag inte kan vänta tills jag svalt en förrän jag lägger in nästa. Ibland försöker jag till och med få in så många som möjligt i munnen samtidigt.

Nu på företagets kafferast bjöd chefen (jag) de anställda (mig) på just After Eight. Avsikten var verkligen att äta en. Som ett slags karaktärsprov.

Jag slutade efter sex.

Och det var bara för att asken var tom.

En reaktion på ”Kafferast med After Eightjävlar”

  1. Älskar After-Eight! Minns att jag fick jättemycket skäll efter att jag tömde en hel låda i smyg hos min morbror när jag var liten, och när den skulle fram till kaffet låg trehundra små ihopknycklade papperskuvert kvar i den ledsna lilla boxen. Jag visade inte den minsta tillstymmelse till varken ånger eller ångest. Det var tider det. Mvh/Misslyckad bulimiker.

Kommentarer är stängda.