Och himlen därtill: 4 glas champagne

Förra fredagen hängde jag med ett hemligt kvinnligt karriärnätverk, vi avslutade på överskattade baren Och himlen därtill där vi glodde på andra som glodde. Stället är utformat för boskapsfösning och betittning, inte faktiskt umgänge, men vi hade trevligt ändå och stannade inte onödigt länge.

Under veckan som gått har jag skickat nästa nummer av skönhetstidningen som jag jobbar på till tryck, så nu är jag tom på kreativitet och energi. Jag tar långhelg och ska laga mat med familjen, ungefär tvärtom vad jag gjorde förra helgen. Vårt enda aber är att gasugnen inte funkar. Sedan jag argt skrev om det senast har det inte hänt någonting eftersom vår gasleverantör är Sveriges nonchalantaste. Jag har ätit mycket sallader i veckan. Men något varmt blir det nog ändå – spisen funkar som tur är (hos oss, men inte hos grannen). Trevlig helg!