Veckans tips: Vit sparris med tryffelhollandaise på Tranan

IMG_3704

Stackars alla som inte får äta vit sparris med tryffelhollandaise på Tranan. Jag hittade den på menyn idag och var tvungen att äta en, trots att jag egentligen skulle äta något annat, bara för att det lät så gott. Det VAR gott också! Hollandaisen smakare smör (mums!) – och tryffel, så klart, men mest smör – och sparrisen var mjäll. Den var så god att mitt sällskap åt upp halva!

Huvudrätten råraka var också fantastisk, men det visste jag redan eftersom jag äter den ett par gånger i månaden. Jag äter den med sikrom, som jag tycker är minst lika god som löjrom.

IMG_3706

IMG_3702

2 reaktioner på ”Veckans tips: Vit sparris med tryffelhollandaise på Tranan”

    1. Har ätit mycket sparris sedan dess, ingen har levt upp till Tranans!

Kommentarer är stängda.