Restaurangtips London: Il boccon di’vino

IMG_2228

En av mina favoritrestauranger i London ligger i flotta förorten Richmond. Det är svårt att berätta om Il Boccon di Vino utan att berätta för mycket. En del av upplevelsen är stämningen och hur saker och ting görs/serveras och det bör upplevas, inte läsas om. Men jag kan berätta att det finns en typisk italiensk avsmakningsmeny som är extremt hemlagad och helt underbar. Senast jag var på Il Boccon di Vino var också senaste gången jag med flit glömde bort att jag inte tål gluten, vräkte i mig pasta som det inte fanns någon morgondag och avrundade med dubbla bitar tiramisù. (Jag ska inte gå in på några detaljer som kallsvettningar, illamående, magknip och influensa – på grund av fullständigt havererat immunförsvar –, men jag kan säga att det finns en toalett på stackars Dean Street Townhouse, där jag hade frukostmöte dagen efter, som inte har hämtat sig än.)

Il bobbon di’vino är, precis som Richmond, värd en omväg, särskilt om ni är en grupp som vill umgås under trevliga former! Perfekt för födelsedagar, återträffar och liknade.

IMG_2217

IMG_2213

IMG_2236